Find dit nye drømmebat

Padel sporten er frembrusende med lynets hastighed hvilket betyder, at de forskellige brands hele tiden udvikler og optimerer padeludstyret. Det nye padelbat indenfor Bullpadel er netop lige landet på det danske marked og det har alle de specifikationer til dig, som spiller padel på et erfarent niveau.

Battet giver med sin ru overflade dig de bedste forudsætninger for at skrue bolden bedst muligt. Derudover er battet til dig der elsker at kick smashe bolden ud af banen i og med at battet er utrolig hovedtungt. Det hovedtunge bat kombineret med den ru overflade skaber de bedste forudsætninger for dig som elsker det offensive spil på padel banen!

Specifikationer ved battet:

Mærke: Bullpadel
Farve: Sort/lyseblå
Kerne: Middelhård
Hovedform: Diamant
Vægt: Standard (345-370 g)
Balance: Høj (hovedtung)
Rammeprofil: 38 mm
Rammemateriale: Carbon
Niveau: Meget øvet/turneringsspiller
Spillertype: Allround / offensivt minded
Overflade: 18K Carbon
Overfladestruktur: Ru
Køn: Herre

MultiEVA er den unikke flerlagskerne, der kombinere et yderlag af højdensitets EVA med et indre lag lavdensitets EVA. Dette er for dig der elsker den offensive spillespil på banen.

Fibrix er de unikke hybridfiber, som anvendes til overfalde på battet. Disse hybridfibre kombinerer glasfiber og carbon for den ultimative elasticitet og ‘touch’ i overfladen. Dette giver dig det bedste touch med grebet kombineret med en masse slagtekniske facetter.

Ru overflade skaber den bedste forudsætning for at genererer topspin på dine slag og dermed er det perfekt til det offensive spil.

Carbon Tube er teknologien, hvor rammekonstruktionen opbygges af et tovejs sammenvævet carbon-rør for en suveræn slidstærkhed.

Curaktiv er teknologien, der fremmer rammestabilitet og rammestivheden markant.

Hvis battet vækker interesse, kan det købes på padelshoppens hjemmeside nedenfor på linket for 2.440 DKK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait